Het starterspakket van Agé Accountancy

starterspakket00
Als starter komt er een hoop op u af. Uw bedrijf krijgt pas net vorm, en u bent druk op zoek naar kansen en mogelijkheden en bovenal heel druk aan het werk. Agé Accountancy snapt dit als geen ander. We zijn zelf immers ook ondernemers en hebben zelf ook aan de startlijn gestaan. Een slimme ondernemer houdt de kosten goed in de gaten en zorgt voor een gezonde financiële situatie. Daarom biedt Agé specifiek voor starters een interessant starterspakket aan.

Wat kunt u verwachten van het starterspakket van Agé?

Met het starterspakket van Agé gaan we samen groeien. Agé zorgt er samen met u voor dat we na de eerste drie jaar het bedrijf als “volwassen” kunnen bestempelen. Dit betekent dat we een aantrekkelijke korting aanbieden op onze dienstverlening. Want zeker in het begin kunt u best wat bedrijfsadvies gebruiken, maar zijn vaak de financiële middelen (nog) niet voor handen.

Ons starterspakket bestaat uit:

  • Een gratis intakegesprek waarin we samen gaan kijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn;
  • De eerste vier uur bedrijfsadvies bieden we u gratis aan;
  • We geven u een korting over de eerste drie jaar van onze samenwerking:
    • Het eerste jaar 30% korting
    • Het tweede jaar 20% korting
    • Het derde jaar 10% korting

Agé adviseert u over alle interessante startersregelingen

Natuurlijk is het prettig om te weten dat Agé u helpt bij het opstarten van uw onderneming en u de eerste drie jaar intensief begeleidt. Maar kennis van de diverse aantrekkelijke belastingregelingen die voor starters beschikbaar zijn, is net zo belangrijk. Agé heeft veel kennis en ervaring met betrekking tot het aanvragen en adviseren van alle mogelijke startersregelingen, zodat u maximaal rendement uit deze voordelen kunt halen.

Neem eens vrijblijvend contact op met ons en maak gebruik van ons gratis intakegesprek!