De voordelen van online boekhouden

Online boekhouden is hip. Nagenoeg ieder administratie- of accountantskantoor biedt wel een mogelijkheid om online boekhouden te gebruiken. En dat is ook niet zo gek. Online boekhouden biedt u als klant veel voordelen. Het heen en weer sturen van bergen met papier voor elke BTW-aangifte is niet meer nodig. Ons scan- en herken systeem bespaart u een hoop papieren administratie. Maar ook aan de kant van de accountant scheelt het een hoop handwerk. De door u aangeboden facturen worden direct in ons boekingssysteem ingevoerd en op de juiste posten geboekt. Het enige wat er nog moet gebeuren zijn eventuele handmatige correcties.

Online boekhouden, maar dan net even anders

Door de tijdswinst die we behalen met online boekhouden, heeft Agé meer tijd om u te voorzien van bedrijfsadvies en kan vaker met u in dialoog treden. Zonder een goed en warm contact met onze klanten wordt er geen goede vertrouwensband opgebouwd en is investeren in een langetermijnrelatie erg lastig. Daarom geloven wij ook niet dat online boekhouden op zichzelf de oplossing is. Door aan beide kanten de administratieve last in te perken, scheppen we ruimte voor een nauwe samenwerking. Wij stellen ons naast u op en nemen u graag bij de hand om samen te groeien en ook samen tot resultaat te komen. Een soort “life-coach” als het ware.

Online boekhouden met Agé, ook in de cloud

Agé Accountancy biedt iedere klant de mogelijkheid om de archieffunctie gebruiken via Dropbox. Dropbox is een bekende cloud-dienst (bestanden worden op een centrale beveiligde server op afstand opgeslagen). De zakelijke variant biedt zeer strenge beveiliging en uitgebreide mogelijkheden met betrekking tot beheer van uw belangrijke gegevens. U bepaalt wie er waar en wanneer bij uw bestanden kan. Ze staan echter wel 24 uur per dag tot uw beschikking. Meer weten over het gebruik van dropbox leest u hier.

Samen online boekhouden met Agé?

Laten we samen efficiënter gaan werken! Agé daagt u uit om de stap te nemen. Neem eens vrijblijvend contact op met Gregor of Alex. We leggen u graag uit wat online boekhouden voor uw organisatie kan betekenen. Welkom bij Agé!