De kosten van online boekhouden met Agé

Wat kost online boekhouden nou precies? Dit is afhankelijk van de wijze waarop u op dit moment uw administratie voert. Aan de hand van uw huidige werkwijze kunt u kiezen uit de volgende opties:

Optie 1: U gebruikt momenteel een eigen online boekhoudprogramma

Als u zelf al een (online) boekhoudprogramma gebruikt dat extern ontsluitbaar is (lees: bereikbaar via internet) kunnen wij zonder problemen uw boekhoudprogramma gebruiken. Dit houdt in dat de medewerkers van Agé Accountancy in moeten kunnen loggen op uw systeem. Wij werken vervolgens in uw eigen systeem. U betaalt zelf de kosten die met de software gemoeid zijn en u draagt een nader te bepalen bedrag af aan Agé Accountancy voor de afgesproken werkzaamheden.

Optie 2: U gebruikt nog geen online boekhoudprogramma

Als u nog geen online boekhoudprogramma gebruikt, kunnen wij een online account voor u opzetten. U kunt kiezen om dit in Exact Online of Twinfield te laten doen. Vervolgens verzorgen wij de juiste rechtenstructuur zodat u te allen tijde uw administratie kunt inzien en via ons systeem kunt factureren. De kosten die we samen afspreken voor het voeren van uw administratie zijn inclusief de kosten van een account binnen een van deze softwarepakketten. Dit is een stuk goedkoper dan het aanschaffen van een persoonlijk account direct bij de leveranciers.

Welk online boekhoudprogramma past bij u?

Bent u benieuwd welk online boekhoudprogramma het beste bij u en uw organisatie past? Zowel Exact Online als Twinfield bieden de mogelijkheid om de pakketten uit te proberen. Uiteraard faciliteren wij graag deze links voor u, zodat u eens rustig kunt rondkijken en uzelf kunt oriënteren op beide pakketten.

Twinfield

Een online demonstratie van Twinfield vindt u hier: Demo

Een proefabonnement voor Twinfield sluit u hier af: Proefabbonnement

Exact Online

Een online tour van Exact Online vindt u hier: Tour

Een proefabonnement voor Exact Online sluit u hier af: proefabonnement