Over Agé Accountancy

Agé Accountancy is een NOVAK-kantoor dat is voortgekomen uit het administratiekantoor Agé Veenendaal. We zijn een informeel proactief kantoor met korte communicatielijnen en vaste aanspreekpunten. Een accountantskantoor waar úw wensen centraal staan in onze dienstverlening.

Dit is de reden waarom u altijd eerst een vrijblijvende kennismakingsgesprek met ons heeft. We bepalen samen wat uw wensen zijn en hoe we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Zo kunnen wij u de juiste diensten leveren tegen de juiste prijs en op het door u gewenste moment.

Agé staat voor samenwerken

In onze samenwerking willen wij naast u staan en samen met u eventuele problemen oplossen dan wel voorkomen. Gezamenlijk maken we een plan voor de toekomst. Zo kunt u doen waar u goed in bent en helpen wij uw doelstelling(en) te realiseren.

Agé heeft als missie om u hierbij zowel privé als zakelijk te ondersteunen en te adviseren.

Samen met Agé online

Ons kantoor werkt onder andere met “scan en herken” software en met online boekhoudprogramma’s als Twinfield en Exact Online. Middels online managementinformatie krijgen we vrij snel inzichtelijk welke ontwikkelingen er zich binnen uw onderneming voordoen. Hierdoor is het voor ons mogelijk om tijdig proactief met u mee te denken en u hierin te adviseren.

Life coaching

Wij zien onszelf als een soort “life-coach”. Een coach die naast u staat, graag met u meedenkt en mee onderneemt. Wij gaan de uitdaging graag aan om samen met u uw doelstelling(en) te realiseren!

Wilt u een vrijblijvend gesprek? Vul hiernaast uw contactgegevens in. Dan zien en spreken wij elkaar op zeer korte termijn!

Gregor Westrik & Alex van de Haar