Gregor Westrik
Gregor WestrikAccountant & relatiebeheerder
06 - 237 239 91
Dienstverlening zit in mijn bloed. Al tijdens mijn studie Bedrijfseconomie was ik actief in de dienstverlening, onder andere in de uitvaartbranche, als verhuizer en als parttime beheerder van een verzorgingstehuis. Na het afronden van mijn studie in 1998 in Utrecht heb ik bewust gekozen voor de accountancy.

Ik heb voor accountancy gekozen vanwege mijn behoefte aan diversiteit in mijn werk. Het MKB is wat dat betreft mijn passie: niet één dag is hetzelfde! Anderzijds geeft het mij voldoening om ondernemers (verder) te helpen met het oplossen van en/of het voorkomen van problemen, of met het realiseren van korte- en langetermijndoelstellingen.

Ik sta in mijn werk graag naast u: ik zie mijzelf als een soort “life-coach”, Zakelijk en privé zijn vaak verweven, je hebt naast de jaarcijfers ook te maken met pensioen, je persoonlijke situatie of bijvoorbeeld het kopen van een huis.

Omdat ik zelf ook ondernemer ben en al deze situaties ook zelf meemaak, kan ik meedenken met, en anticiperen op de werkelijkheid van mijn klanten. Mijn motto is dat een ondernemer zich bezig moet kunnen houden met de zaken waar hij/zij goed in is. Het is onze taak om hem/haar daarin te faciliteren en adviseren.

Zoals een collega van mij ooit zei: “Accountancy is topsport voor de bovenkamer”. Iedere nieuwe dag kent weer zijn uitdagingen en zo kom ik dagelijks aan mijn portie “accountancy-endorfine”.

Het is een fantastisch vak!

Alex van de Haar
Alex van de HaarManager & relatiebeheerder
06 - 514 064 11
Mijn naam is Alex van de Haar, 43 jaar, geboren in Rhenen en opgegroeid in Veenendaal.

Na het VWO heb ik in Arnhem Bedrijfseconomie gestudeerd aan de HEAO. Na het afronden van de opleiding ben ik aan de slag gegaan in de accountancy. Mijn werk combineerde ik met een studie Accountancy aan het toenmalige NIVRA. Deze opleiding heb ik afgerond tot en met fase 2. Ik ben altijd een man van de praktijk geweest in plaats van een theorietijger.

Nu ik dit schrijf, besef ik me dat ik eigenlijk al best lang in het vak zit. In 1993 ben ik gestart bij een kantoor in Arnhem, waar ik de kneepjes van het vak geleerd heb. Sinds 1998 ben ik verbonden aan ons kantoor. Na de functies assistent-accountant ben ik gevorderd assistent, relatiebeheerder en een korte periode kantoorleider geweest. Nu ben ik, samen met Gregor, eigenaar van Agé Accountancy.

Accountancy draait voor mij, naast cijfers, voornamelijk om mensen en vertrouwen. Het vak is prachtig omdat het maatwerk is. De persoonlijke situatie van de klant is mede bepalend voor de uitwerking van de opdracht. Zoveel mensen, zoveel wensen. En dat maakt het afwisselend en boeiend!

Het mooiste vind ik als je tot mooie resultaten komt door op een goede manier langere tijd met je klant samen te werken. Dat blijft voor mij de uitdaging en de ambitie: samen opbouwend bezig zijn.

Met Agé Accountancy willen we dan ook naast de mensen staan en voor hun belangen zorgen. Ik wil graag als de coach van onze klanten fungeren en actief informeren en adviseren. Niet afwachten, maar aanpakken. Een proactieve adviseur die voor u zorgt, ofwel een “life-coach”.

Welkom bij Agé!